IMORE NIEUWS; 
Benieuwd hoe onze projecten tot stand komen of hoe we op zoek gaan naar de juiste materialen? Neem dan regelmatig een kijkje op deze pagina! We laten u meekijken naar onze nieuwste ontwerpen, laten u volgen met de projecten in uitvoering en geven u graag een blik 'behind the scenes' 

BRENSJ mobiele eco-units op maat van jouw leven

In mei 2020 stapte imore mee in het project 'Brensj' van ecohuis om de interieurs van hun nieuwe mobiele units mee vorm te geven. In dit artikel kan u reeds meer info terugvinden over wat de mogelijkheden zijn van de units. Uitgebreide info kan u terugvinden op www.brensj.be
Lees meer

CONSEQUENT LIJNENSPEL in een tandartsenpraktijk

De interieurarchitecten van imore creëerden een bijzondere tandartsenpraktijk in het landelijke Malle. De bouwheer wilde veel daglicht binnen krijgen alsook een maximum aan privacy voorzien. Een bijzondere uitdaging bij een hoekpand gelegen langs een drukke rijksweg!
Lees meer

MOOI WONEN aan de jachthaven in Turnhout

Het is mooi wonen aan de jachthaven van Turnhout. Plezierjachten en imposante vrachtschepen trekken voorbij aan de royale ramen van dit volledig gerenoveerde jaren-negentig-appartement. Veel licht, ruimte en rust, dat was de woonwens van het echtpaar dat hier dagelijks geniet van de heerlijke vakantiesfeer.
Lees meer

MODERNE VILLA in de groene Antwerpse Kempen

Op een toplocatie in de Antwerpse Kempen realiseerde imore een nieuwbouw woning waarbij het volledig interieur in het teken staat van de relatie binnen-buiten. De bouwheer; een jong gezin met twee kinderen wilde vooral eenvoud en rust binnenin, terwijl de prachtige tuin de aandacht mocht trekken.
Lees meer