PUBLICATIE STERCK: imore heeft gloednieuw kantoor als uithangbord
De interieurarchitecten van imore zitten volledig in het nieuw. In Oostmalle verviervoudigde het bedrijf haar oppervlakte en nam het de volledige binnenruimte onder handen.

Vandaag is het kantoor op enkele laatste punten helemaal klaar als uithangbord voor klanten om te laten zien tot wat imore in staat is en als opstap om verder te groeien. Ook de diensten van imore worden verder uitgebreid en gedefinieerd.


                                                                                                                                      NIEUW KANTOOR

Sinds november 2014 vormt het Notelaarplein in Oostmalle de uitvalsbasis voor imore., maar met een oppervlakte van 65 m2 werd het kantoor al snel te klein. Om de continue groei door te zetten drong er zicht vijf jaar later een uitbreiding op en die werd vlakbij gevonden. imore kocht het aanpalende kantoor aan en verviervoudigde zo de beschikbare kantoorruimte. 

"Het ging om de aankoop van een casco kantoorruimte. We mochten de handen dus nog uit de mouwen steken en dat bood veel mogelijkheden. We konden zo nog alle richtingen uitgaan en het kantoor werkelijk voor zich laten spreken. Vandaag vormt het resultaat een uithangbord voor onze interieur- en materialenexpertise. Het laat zien tot wat we o.a. in staat zijn"

Een strakke en moderne vormgeving met een huiselijke touch. Het typeert het nieuwe kantoor van imore. en de sfeer die de onderneming in haar ontwerpen naar voren brengt. “De natuurstenen tafel, stoeltjes in stof, een natuurlijke lak met bronzen tinten. Met dit kantoor willen we klanten meteen laten thuis voelen. We bieden hen meer comfort én beleving.”Zo beschikt het kantoor over een aparte besprekingsruimte met een groot televisiescherm waarop imore. meteen de 3D-ontwerpen aan klanten kan voorstellen. Diezelfde ruimte biedt ook plaats om de verschillende materialen uit te stallen. “In de besprekingsruimte hebben we alles bij de hand om klanten te begeleiden in het interieurproces en hen de mogelijkheden te tonen.”

MEER SERVICE

Het nieuwe kantoor luidt voor imore ook een nieuw hoofdstuk in. Zo breiden de interieurarchitecten hun diensten uit met projectmanagement. “Op die manier willen we nog meer ontzorgen en de kwaliteit nog meer bewaken. Door de werfopvolging in eigen huis te nemen, slagen we erin om ook een strakke planning te behalen. Klanten krijgen bovendien één aanspreekpunt met als doel hen zo weinig mogelijk tot geen bouwstress te bezorgen.”Imore. wil op die manier verder groeien en daarvoor zit het goed in het nieuwe kantoor. “Het werd op de groei gekocht. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar versterking.”

“ Binnenkort meer foto's van het nieuwe kantoor ! ”


- tekst: Cedric van Rompaey - fotografie: Rhode Elsen -