IMORE  I  TEAM
imore is een bureau dat zich specialiseert in het ontwerpen en realiseren van unieke ruimtes voor zowel particuliere als zakelijke klanten.  Het bureau bestaat uit een team van 4 interieurarchitecten die ieder een grote passie hebben voor interieur en dan ook steeds met veel enthousiasme met jouw project aan de slag gaan. 

De interieurarchitecten van imore laten zich niet beperken tot enkel het vormgeven van het interieur. Het is voor hen een absolute logica dat het interieur steeds in harmonie moet zijn met de architectuur die het omvat. Graag worden ze dan ook steeds vroegtijdig in een project betrokken en nemen zij met plezier het ontwerp van het totaalplaatje voor hun rekening.

Indien nodig werken zij hiervoor samen met een uitvoerend architect om zowel in totale nieuwbouw- als renovatieprojecten hun stempel te kunnen drukken. Heeft u reeds een architect? imore kan dan de aanvulling zijn van het ontwerpteam die voornamelijk de focus legt op het interieur, maar ook de samenhang met de architectuurplannen zeer nauw opvolgt.
JELLE VAN LAER
zaakvoerder
- interieurarchitect -

jelle@imore.be

HANNE AERTS
zaakvoerder
- interieurarchitect -

hanne@imore.be 

NOOR OTTEN
- interieurarchitect -

noor@imore.be

BRITT MARTENS
- interieurarchitect -

britt@imore.be

" An interior is the natural projection of the soul "

coco chanel


INLEVING  I  DE SLEUTEL TOT EEN GOED ONTWERP
De interieurarchitecten van imore proberen zich bij ieder project sterk in te leven in de visie en leefwereld van de opdrachtgever. De ruimtes die ze ontwerpen moeten als het ware een verlengde vormen van de mensen die erin zullen vertoeven. Een persoonlijke relatie met de klant is essentieel om ieder ontwerp echt op maat te kunnen uitwerken en alle verwachtingen van de opdrachtgever in te vullen. Dit geldt zowel voor de ruimtes van een woning als voor een kantoor, winkel of restaurant.

Naast het gevoel dat een ontwerp teweeg kan brengen zijn ook de functionaliteit, kostprijs en de realiseerbaarheid belangrijke aandachtspunten. Vandaar dat de interieurarchitecten van imore proberen te ontwerpen met een nuchtere creativiteit om alle mooie plaatjes ook om te kunnen zetten in haalbare realisaties. Het is aan hen om op een rationele manier de juiste materialen en detaillering te kiezen in functie van prijs, esthetiek en functionaliteit.  
REALISATIE  I  WEGNEMEN VAN BOUW- EN KEUZESTRESS
Voor de realisaties neemt imore graag het volledige project in handen om alle bouw- en keuzestress bij de opdrachtgever zoveel mogelijk weg te nemen. De projectcoördinator van imore neemt de uitvoering helemaal in handen en stuurt alle uitvoerders aan. Hij is het aanspreekpunt op de werf, zorgt ervoor dat er geen details verloren gaan en dat alle plannen zoals besproken uitgevoerd worden

De opdrachtgever kan erop vertrouwen dat hij op de juiste momenten wordt betrokken bij het doorhakken van knopen, dat de vooropgestelde planning wordt nagestreefd en dat de werken worden uitgevoerd door zorgvuldig uitgekozen vakmensen. Op deze manier wordt de druk bij de opdrachtgever weg genomen en kan hij gerust uitkijken naar de oplevering van het project.

Overtuigd van onze visie? Contacteer ons!

Wij ontvangen u graag in ons kantoor om vrijblijvend uw bouwplannen te bespreken en u persoonlijk onze werkwijze toe te lichten!